2014. szeptember 27., szombat

Tóparti lofthangulat

Ha, esetleg gondot okozna, hogy mire a költsed a lotto ötöst, itt van egy lehetőseg. A Tátra egyik legszebb, legnagyobb hagyomanyokkal bíró, a monarchia szellemét még mindig örző helyén lehet lakásod. Már, ha van úgy 1 millió euród és elég gyors vagy, mert gyakorlatilag szétkapkodták...azokat is, amik 2 millióba kerültek. Ha lecsúszol róla, akkor annyi, ilyen telek, nincs több a tó körül, lehet kuncsorogni a friss tulajoknál. Esetleg ennyi pénzből 100 évig jársz a szomszedos Kempinskybe, lehet választani.









A Magas Tátra csúcsaira tekintő épületeggyüttes a Csorba tó partján, a Kempinszky szálló szomszédságában épült.

Szerkezete vasbeton monolit konstrukció, a válszfalak kerámia és szilikát téglák kombinációja 115-től, 175 mm-ig. Az összes apartmanban központi helyen, a nappaliban  kandalló található. A kőburkolat főleg gránit (Ivory Fantasy), a falra is és a padlóra is azonos burkolatot választottak. Egyes falakat strukturált kőburkolat takar - Geopietra műkő. A berendezés méretre készült, a konyhaszekrény beépített elektromos fogyasztókkal, kombinált hűtőszekrény, beépített sütő, főzőlap, mosogatógép és mikrohullámú sütő.
A lakás további helységeinek bútorai is méretre készített egyedi darabok.












A 8 épületből álló komplexumban 25 lakás található 91,9 négyzetmétertől 381,9 négyzetméterig. A 25 ingatlanból még 5 szabad, pl. egy  3. emeleti 128,4 négyzetméteres apartman ára 1 198 900 EUR.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése